MENU

International Machining Service B.V.


Handelsweg 36 Holten Klebo IMS ITMS

International Machining Service B.V. (I.M.S.) is een jong, dynamisch en innovatief bedrijf gevestigd in Holten.

I.M.S. is samen met Klebo en I.T.M.S. dé expert op het gebied van machinebouw, modulebouw en procesinstallaties. Zowel in het binnenland als in het buitenland. I.M.S. heeft een breed dienstenpakket. Zo houden we ons onder andere bezig met het fabriceren van verschillende machines en halffabricaten. I.M.S. is actief in de volgende industrieën:

Het bedrijf is in 2008 opgericht door dhr. Klein Leetink in Rijssen. Bij I.M.S. staat verspaning, laswerk en het fabriceren van onderdelen centraal. Door de harde groei moest het bedrijf verhuizen. Momenteel is I.M.S. samen met I.T.M.S. en Klebo gevestigd in een nieuw gebouwde hal te Holten.

I.M.S hecht veel waarde aan het leveren van goede kwaliteit. Daarom werken we volgens de ISO 9001. Dit is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Voor montage- en laswerkzaamheden bezitten we het kwaliteitssysteem VCA. Dit is een norm om aan te tonen dat I.M.S. aan bepaalde veiligheidseisen voldoet.

Verder volgt I.M.S. nieuwe ontwikkelingen op de voet. Wij ontwikkelen moderne, gebruiksvriendelijke en efficiënte machineonderdelen op een duurzame en milieuvriendelijke manier.

 

Klik hier om naar itms te gaan

I.T.M.S. is onderdeel van Klebo en houdt zich bezig met de revisie en het onderhoud van turbines, gas- en vloeistofcompressoren. Zo helpen we grote bedrijven zoals energiecentrales draaiende te houden.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar klebo te gaan

Klebo is samen met haar zusterbedrijven IMS en ITMS dé expert op het gebied van machinebouw, modulebouw en procesinstallaties. Zowel in het binnenland als in het buitenland.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar ims te gaan

I.M.S. is onderdeel van Klebo en is een dienstverlener op het gebied van verspaning. Dat houdt in dat I.M.S. verantwoordelijk is voor het maken van onderdelen voor machines.

Klik hier om de website te openen

Bel ons nu!
Mail ons nu!