MENU

Actuele items


Bekijk hieronder onze laatste nieuws items, blijf op de hoogte van evenementen en beurzen maar ook van de laatste ontwikkelingen binnen ons product arsenaal.

Ibarmia ZVH 45

We hebben ons machinepark uitgebreid met een nieuwe ibarmia ZVH 45

De ZVH 45/L1500 STAR EDITION biedt een grote 5-assige capaciteit in combinatie met een vaste tafel voor andere taken in dezelfde machine...

Hwacheon hi-tech 550AL

We hebben ons machinepark uitgebreid met een nieuwe CNC draaibank

De Hi-TECH 550 is uitgerust met een bijzonder solide gereedschapsrevolver, die maximale stabiliteit, nauwkeurigheid en prestaties garandeert, zelfs bij hard draaien...

Klik hier om naar itms te gaan

I.T.M.S. is onderdeel van Klebo en houdt zich bezig met de revisie en het onderhoud van turbines, gas- en vloeistofcompressoren. Zo helpen we grote bedrijven zoals energiecentrales draaiende te houden.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar klebo te gaan

Klebo is samen met haar zusterbedrijven IMS en ITMS dé expert op het gebied van machinebouw, modulebouw en procesinstallaties. Zowel in het binnenland als in het buitenland.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar ims te gaan

I.M.S. is onderdeel van Klebo en is een dienstverlener op het gebied van verspaning. Dat houdt in dat I.M.S. verantwoordelijk is voor het maken van onderdelen voor machines.

Klik hier om de website te openen

Bel ons nu!
Mail ons nu!