MENU

Engineering en fabricage


Dankzij onze kwaliteit, precisie, betrouwbaarheid en flexibiliteit is I.M.S. uitgegroeid tot een geavanceerde onderneming. Wij kunnen uw machine of machineonderdelen ontwerpen en produceren. Bij I.M.S. heeft u één contactpersoon, daardoor is communicatie kort en duidelijk.         Verspanen_Machining_IMS_Verspaning_Nederland_Netherlands_Holten

I.M.S. ontwerpt, produceert en test machineonderdelen op basis van de wensen van de klant. De onderdelen kunnen gemaakt worden door middel van draaien, frezen, boren en tappen. I.M.S. fabriceert onderdelen van enkelstuks tot kleine series.

Er zijn twee mogelijkheden:

1. U laat uw eigen ontwerpen produceren door I.M.S.

Productie gebeurt in nauwe samenwerking met de klant. De klant is en blijft eigenaar van de tekening(en).

2. I.M.S. ontwerpt en produceert uw gewenste product.

Om tot het gewenste resultaat te komen ontwerpen en produceren we altijd in nauwe samenwerking met de klant. Om duidelijk te krijgen wat de wensen van de klant zijn, beginnen we met een intakegesprek. We denken mee met de klant en proberen met specifieke oplossingen te komen. Met behulp van het programma SolidWorks is het mogelijk om 3D-ontwerpen te maken waardoor ideeën en ontwerpen tot leven komen en u een beter beeld van uw ontwerp krijgt.

Wanneer de klant akkoord gaat met het ontwerp, gaan we over tot het maken van een detailontwerp en uiteindelijk tot de daadwerkelijke realisatie. Gedurende dit proces wordt en blijft de klant eigenaar van de tekenpakketten.

Tijdens het gehele proces heeft u bij I.M.S. één contactpersoon. Op deze manier blijven de communicatielijnen kort en duidelijk. I.M.S. heeft altijd een basisvoorraad van diverse materialen, zodat we altijd met spoed kunnen inspelen op uw wensen.

I.M.S. is een jong, dynamisch en innovatief bedrijf dat nieuwe ontwikkelingen op de voet volgt. I.M.S. ontwikkelt moderne, gebruiksvriendelijke en efficiënte machineonderdelen op een duurzame en milieuvriendelijke manier.

Heeft u machines of modules die (ontworpen en) geproduceerd moeten worden? Neem dan nu contact op met ons!

 

Klik hier om naar itms te gaan

I.T.M.S. is onderdeel van Klebo en houdt zich bezig met de revisie en het onderhoud van turbines, gas- en vloeistofcompressoren. Zo helpen we grote bedrijven zoals energiecentrales draaiende te houden.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar klebo te gaan

Klebo is samen met haar zusterbedrijven IMS en ITMS dé expert op het gebied van machinebouw, modulebouw en procesinstallaties. Zowel in het binnenland als in het buitenland.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar ims te gaan

I.M.S. is onderdeel van Klebo en is een dienstverlener op het gebied van verspaning. Dat houdt in dat I.M.S. verantwoordelijk is voor het maken van onderdelen voor machines.

Klik hier om de website te openen

Bel ons nu!
Mail ons nu!