MENU

Support


Support is een belangrijk onderdeel van I.M.S. Wanneer machines niet naar behoren functioneren, kost u dat tijd en geld. Door middel van onderhoud en revisie houden we uw machines en machineonderdelen in topconditie. Support vindt plaats in onze montagehal in Holten.

Machines die niet naar behoren functioneren, kosten u dat tijd en geld. I.M.S. houdt door middel van onderhoud en revisie uw machines in top conditie. Deze werkzaamheden vinden plaats in onze montagehal in Holten. Vanwege ons modern en uitgebreid machinepark is het mogelijk om verscheidende machines en machineonderdelen te onderhouden of te reviseren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan nu met ons contact op!

Klik hier om naar itms te gaan

I.T.M.S. is onderdeel van Klebo en houdt zich bezig met de revisie en het onderhoud van turbines, gas- en vloeistofcompressoren. Zo helpen we grote bedrijven zoals energiecentrales draaiende te houden.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar klebo te gaan

Klebo is samen met haar zusterbedrijven IMS en ITMS dé expert op het gebied van machinebouw, modulebouw en procesinstallaties. Zowel in het binnenland als in het buitenland.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar ims te gaan

I.M.S. is onderdeel van Klebo en is een dienstverlener op het gebied van verspaning. Dat houdt in dat I.M.S. verantwoordelijk is voor het maken van onderdelen voor machines.

Klik hier om de website te openen

Bel ons nu!
Mail ons nu!